Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Version tre


Hur vet svalorna?

Tala om för mig

hur svalorna vet

när de ska ge sig av.


Tala om, du som vet,

det mesta jag vet

är just ingenting.


Men jag vet jag är här

och jag stannar kvar


med min längtan.







Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-25 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP