Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tillit



Lägg ditt huvud i min hand
Jag låter dig inte drunkna
älskade spegel

Vet du gör detsamma


var inte ledsen

låt oss vandra under stjärnorna
Mörkret kan oss ej längre nå
hösten och vintern
kommer till slut ändå


Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-25 11:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Kramar
2022-03-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP