Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis innan alarmklockan ringde i morse



Solen låg varm mot horisonten, den lätta vinden fick de fortfarande gröna löven att dansa ovanför deras lugna blickar. De låg utsträckta på den rutiga picknickfilten, han med armarna om hennes axlar, hon avslappnat på hans bröst med ena handen mjukt bland stråna som klädde hans bringa.
Han kysste hennes panna, spred ett leende över hennes läppar. Hon suckade.

Orgasmen sjöd fortfarande i hennes kropp, bultade i takt till hans hjärta. Snabba slag, likt en livgivande trumma.

"Väldigt bra lektion" viskade hon
Hörde hur hans nöjt fyllde sina lungor innan han svarade.
"Tack för att du ville komma"
"Nog kom jag alltid"

Han skrattade.

Omfamningen hårdnade, ömt och han drog hennes kropp upp över sin egen. Deras blickar möttes, leendet som fortfarande klädde hennes rosiga kinder fick hennes ögon att glittra och han kände begäret åter väckas, till liv.










Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 119 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-25 09:37



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Undrar om dom hade "sex on the beach" i termosen he
2018-09-25

  DominiQueen
Mmmm… så vackert - Tack kära KärleksGudinnaSyster
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream