Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidlyftigt projekt

Valet av vårt lands styrelse

har blivit ett vidlyftigt projekt

eftersom det har bestämts

av en lika vidlyftig röstarskara




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-25 10:59



Bookmark and Share


    Lars J
Det känns som en hönsgård där 349 hönor vill hitta de bästa kornen (arvodena)
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP