Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


höst


havets vaggsång lyckans ögonblick
skimmer i morgonvindens
dimhöljda blick
blir gyllene droppar
på livets rosenkrans
att värma oss vid

önskan kan vara doften
från den skygga mimosans blick
och doften från din nakna hud
i tanken finns du där
Du som i dröm och vaka kom
orden mellan raderna

drick värmen från solen
låt solen värma våra liv
jag önskade en önskan
och stjärnan föll ned

Du lever
jag har vattnat jorden
med livets vatten och orden

hoppet lever och Du




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-25 11:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så ledsen klokuggla inget sommarlov <3
2019-07-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP