Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När knoppar brister

ja visst gör det ont
när knoppar brister
*

men man kan väl laga dem
med Karlssons klister?

( *) ur dikten ”Ja visst gör det ont” av Karin Boye)




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-25 11:53



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Karlsson,världens bästa Karlsson!
2018-09-27

  Bodingen VIP
"Alla använder Karlssons klister, utom jag, för jag är en åsna" stod det på tuberna förr, köpte en nyligen men nu är det borttaget, var väl inte PK-anpassat för åsnorna kanske
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP