Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Riksdagens tentakler.


ÄPPLETS DAG!

Sverige, mer än splittrat någonsin,
äpplets dag ska firas, skalas klyftas
äts och kanske några sätter i halsen.
Parlamentarisk kaos råder, de går i
strid ström och avlägger sina röster.
Svårligen går situationen att greppa.

Trösten kan vara arvodena som per
automatik utbetalas bara genom att
sitta. För snickaren Niklasson löner
krävs prestation och arbetsresultat.
Vad kräver medborgarna?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-25 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje