Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartvit och tom

Jag känner mig tom
Fast kilometer av känslor bankar på min dörr
och fast miljarder ord försöker sägas
Så känner jag mig tom

Jag är avundsjuk.
Avundsjuk på henne, honom och det.
Avundsjuk på er, ni som funkar
ni som känner,
och ni som kan tänka.

Som ett svartvitt objekt i ett rum fyllt med färg,
ska jag vara en färg jag inte är,
ska jag känna något jag inte gör.
Jag vill känna
Jag vill vara
Jag vill synas

Men jag är svartvit och tom




Fri vers av balioz
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-25 16:34



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra denna
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

balioz