Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stolt och stark som en fura

Jag försöker dig läsa
där du står
stolt och stark som en fura
har någon frågat hur du mår
du man av svunnen tid
hur känns det
när en ny värld tar vid
hittar du en plats
som känns som din
älskade vännen min.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-25 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP