Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankekluster

Du är i blodet nu
dansande som i fantasi
fast tyngdlöst genuin

Dina ögon kvittrar
fångar upp i tankekluster
lämnar smulor i mig

Och någon fnittrade
med kyliga händer
att all värme går till hjärtat

Jag kan nästan känna
kramen du viskar om




Fri vers av konstkick
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-25 18:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utsökt språk! Du har talang! 5/5
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

konstkick
konstkick