Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rep



Bakom fritidsgården, fast den är öppen
Vi samlas här av olika skäl

Det är fredag eftermiddag
Det brukar vara det
15 år senare
Det är alltid 15 år senare

Generationen tappar sin bäring
Travarna smälter, ljudlöst överlämnande




Fri vers av DavidM VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-09-25 19:26



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Känns nästan som ett eko när jag läser din text. Tar mig tillbaka.
2018-11-10

  Kungskobran VIP
Dikten formar tiden på ett ödesmättat sätt, vad är nu vad är då,
vad är fotfästet, det oundvikliga slutet.
Mycket suggestivt med få ord
Stor poesi
2018-10-10

  Lars Hedlin
Mångsidig och levande!
2018-10-08

  Baystream
Kan inte avgöra om denna är fin eller smärtsam. Kanske båda?

Känner ju igen mötet.
2018-09-27

    Elisabeth Nilsson VIP
En spännande dikt, som väcker tankar om det som var en gång. Och det som kanske blev eller inte.
2018-09-27

  HenrysDotter
Spännande text och man undrar..och sen då..? Skapar utrymme för egna tolkningar
2018-09-27

    Peter Söderqvist
En reflektion där tidens konstanter möter dess rörelse. Snyggt.
2018-09-26

    ej medlem längre
Och livet har sin gång med sina upprepningar, med sina cykler. Allt var en gång. En spännande och intressant text med mycket mellanrum och utrymme för läsaren att fylla i.
2018-09-26

  Nils-Robert
Skapar många associationer .
2018-09-26

  cilax VIP
ungefär som ständiga decembrar
2018-09-25

  Viksten
Utsökt
Tack!
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP