Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du du du

när man sitter på ett tåg
och fastnar i en bok

1860-talets St:Petersburg

det står en man med en yxa
bakom en dörr
och väntar på en gammal
gumma

så tittar man upp
landskapet rusar förbi
och känslan är
att tåget är på väg åt
fel håll

yxan träffar sitt mål
precis som den alltid gör

jag använder priopoängen
i bistron för att köpa
den dyraste ölen
jag någonsin
kommer att dricka




Fri vers av Patrik Järf
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-25 20:29



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Skål på dig, och tack för att du tog oss med på resan!
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Järf
Patrik Järf