Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mal placé

det förloras enbart
när du medvetet förstår
att det försvunnit




Övriga genrer (Aforism) av Max Poisé
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-25 20:40



Bookmark and Share


  Baystream
Om de ens funnits...?

Snyggt!
2018-09-25

  DominiQueen
Tanken inspireras, snyggt :-)
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé