Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Jag har inget behov av mer Camilla"


Och timman slog

skar snittet, precis så djupt
att hjärtat - på knivsegg dinglande
flämtande överlevnad

av slaget
som föll, från dina
stängda - bortvända händer

Du smekte kärlek ovan mina kinder
för bara några timmar sedan, jag skakar
varför?


och natten, återigen
bar orden
blåröda märken, bottenlösa
revbensärr som smärtar

Sanningen
"ty tårar syns inte i mörkret"
om kärleken









Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 152 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-09-25 21:56



Bookmark and Share


  Glömskan
Fint, smärtsamt.
2018-09-26

  Nils-Robert
När känslorna vänder tvärt som i en hårnålsböj. Vemodigt.
2018-09-26

  cilax VIP
fina stråk här
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream