Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återspegling


Det logorytmiska tänkandet
Stänkte ner själen

Med ett rent regnoväder
Kommet från Anno Datsumal

Och Doggers bankar
Strax före den senaste
Istiden

Då ullhårs noshörningar
Gick och betade på den
dåvarande landbacken

För
Med minnets backspegel

Går det mesta nog
gastkramande igen

Som en gnisslande logdörr
För vinden




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-09-25 23:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rikt med ord i denna dikt. Jag gillar!
2018-09-26

  bumerang

Vilken komposition av ord :-)
Bara njuter av dess toner
och låter all annan analys vara.
Vet ju ändå att där finns ett budskap

Också.
2018-09-26

  Bossepoet från Österbotten
tidens tand
gnager
hjärnbarkens
minnen
flyter upp
till ytan
öar i regnet
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP