Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mersmaken värker av din närvarande frånvaro i mitt liv ...


Du tar fram det allra ...

... bästa av mig
och får mig
att vilja få känna
dig komma
så där innerligt
mycket mer
än vad du någonsin
ens vågat drömma om
tillsammans med mig

gång på gång på gång

varje gång ...

 

 

 

_________________________

Publicerad här tidigare i augusti 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-26 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP