Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville från början!

Vill jag för mycket för egen del?

Hur tänker hon nu?

Hon skriver...
Men samtidigt har hon åtagit sig att läsa andras dikter!
Ibland när hon läser andras dikter åtar hon sig dem!
Hon suger upp dem likt en brödbit, som stekes i en massa flott.Hennes själ gör detta, och hennes sinne fröjdas.
Flott ska det vara!
Men när det händer...
Det kan vara oväntat..
Eller så känner hon poete-kretsen så väl, så hon vet vilka som levererar.

Varför blev denna dikt en, och inte flera, som hennes hjärna ville från början?




Bunden vers av Mim
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-26 06:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim