Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rysk Roulette



Insåg försent


att det leende du bar med dig
till sängen

var den laddade revolvern

och det slag jag hörde
kom inte från ditt hjärta

utan från magasinet
som klicka


i kyssen du gav mig













Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 202 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-09-26 07:47



Bookmark and Share


  Janne Pettersson MSP: Prod.
Wow! bättre sent än aldrig att inse....
2018-09-27

  SatansSon VIP
bra om revolvern. bra metafor.
2018-09-26

  jba VIP
Välformulerat. Applåder!
2018-09-26

  Nils-Robert
Insikter kommer sällan för tidigt.
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream