Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är ditt hem?

Är ditt hem...
Din intuition?
Eller ditt tredje öga?

Eller är det helt enkelt hemmet ditt?




Bunden vers av Mim
Läst 117 gånger
Publicerad 2018-09-26 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim