Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mysstund

Regnet öser ner
Det är mörkt och kallt
Då är det dags att mysa med min älskling
Tända ljus och kramas
Något gott att äta och dricka
Krypa ner i soffan under en filt
Och se en romantisk film eller kanske en rysare
Ta en kopp kaffe men något gott till
En till puss och kram innan dagen går mot sitt slut
I morgon är det nya äventyr




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-26 09:12



Bookmark and Share


  Stay Golden
Lovely
2018-09-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig och livsgivande dikt!
2018-09-26

  ULJO
Så underbart kärleksfullt det låter. Blir avundsjuk på det livet.
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP