Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förstå...


Jag tror att jag förstod
Hur dåligt du mådde
Först när jag såg
Din nakna skrynkliga mage
Under tröjan som gled upp
När du fastnade i dörren
Vid kylskåpet på jobbet

Jag tror jag förstod
Att den glada ytan
Var bara ett skal
En yta
En sköld
Mot allt det dumma
Du inte kunde styra

Jag tror jag förstod
Hur ensam du var
Först när du kom in
Till jobbet för att äta med oss
När det egentligen
Var helgdag

Jag önskar att du
Velat fråga
Om hjälp mer än i det
Dunkla outsagda och fördolda

Jag förstod då
Men ändå
Kunde jag bara
Se dig

Falla...



TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 265 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-26 09:52



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mycket bra...
2018-10-16

  Maiah VIP
Ibland är det svåraste.. att be om hjälp.. människan kan gå vilse i sitt livslandskap
2018-09-26

  Maria Sundelin VIP
En svår känsla att bära på och att ta in
Kramar
2018-09-26

  Baystream
SÅ BRA!
Om jag tolkar det du menar rätt, vet jag inte - men för mig betyder dessa ord så mycket. APPLÅD!
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT