Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


utsida

 

 

lägger sig

tyst

 

droppar tiden slumpvis

med andetag

och tankar som föds

 

utan punkter

 

mognar, fyller

liv inuti

 

och världen försvinner

helt kort

 

på nytt

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-26 12:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
filosofiskt tänkt ja
riktigt bra.
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP