Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre skönhet

Vad inte alla förstår

är att yttre skönhet förgår

medan inre skönhet består




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-26 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP