Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Vinden knackade på

försiktigt

jag öppnade dörren

försiktigt

sen mer och mer

han såg mig trodde jag

kände jag

 

vinden sa kom

och jag kom

och jag flög

och jag svävade

runt runt runt 

 

och dörren stod plötsligt vidöppen

i mitt hjärta kände jag frid

som att komma hem

ja det var öppet 

friska fläktar tumlade runt

väckte mig till liv

 

jag var uppfylld av ljus

som flödade i och runt omkring mig

och in i alla andra

 

vinden sa kom

och jag kom

och jag flög

och jag svävade

runt runt runt

 

vi svävade tillsammans i virvlar

av ljus

och det var lycka 

och det var ljus

och det var skratt 

och det var kärlek?

 

vinden stannade plötsligt 

drog sig tillbaka

och jag virvlade omkring

ensam

i min själ

 

fylld av liv av kärlek

jag såg inte att vinden hade stannat

förstod inte

att jag var ensam?

utan honom

 

vinden stal mitt hjärta

och jag väntar 

och jag väntar 

 

tills den dag

han knackar på min dörr igen?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-09-26 13:57



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja, låter som en kärlekshistoria kan te sig. Efter den blir inget detsamma....
2018-11-28

  Karina"Kia"
Stark text med känsla med en kraft som sakta försvann.

En Kärlek som va omtumlande stark,stannade upp och försvann lika snabbt som den kom rörde om bland känslor......

Vackert poetiskt bildframställning men med en längtan och väntan efteråt!
2018-10-05

  M:tin
Härliga Nina!
2018-10-03

  Kungskobran VIP
Hon kom som en vind
försvann som en hind
endast drömmen blev kvar
det är det enda jag har
2018-09-27

  Lars Hedlin
Härligt skriftat med känsla och ton!
2018-09-27

    Peter Söderqvist
Vackra metaforer som med tydliga referenser till Hjalmar Gullberg. Snyggt.
2018-09-26

  ULJO
Luftigt och lätt i vinden. Enastående lyrik. Fint
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP