Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

642.NO EXCUSES ANYMORE!

bläckpenna av skam
"LET IT BE KILLED !"
inte underlydande "NÅGON!"
pressar med sin hjärndöd på...

DEN INDIVIDUELLA ELDSTRÅLEN !

THE_WORLD's COLORFUL, CHARISMATIC
FASTEST THINKER AND NEW FAST
IDEAS ON DEAL!"

vägen under belägring
"NO EXCUSES ANYMORE!"
VÄLSIGNAD med...
"I GIVE ME SPARKLY FANTASY
WITH THE GOD'S HOLY HANDS!"

AMEN!

Stillastående vatten dödar det levande!




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-26 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP