Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


utvalda


...möten
som tänder en eld
som aldrig kan slockna

drömmare som är annorlunda
...utvalda
blicken är vänd mot stjärnorna

tron är orubblig och stor




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 334 gånger
Publicerad 2018-09-26 19:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Den är fin 100 %
2022-05-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP