Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I daggens närhet

 

Så kom det sig 

att hon blev stående 

inför grynings-dimman 

som steg och tog plats 

likt känslorna inom 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-09-26 19:17



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Så vackert, stämningsfullt. Drömsk bild lite hemlighetsfull.
2022-02-24

    ej medlem längre
Känslosamt
2020-10-18

  Gin83
Oerhört stämningsfullt
Vacker och innerlig
Gillade verkligen
2018-09-27

  Fulbergarn
Fin kombo av bild och text, jag undrar hur musiken låter innan årornas plaskande tar vid.
2018-09-26

    Max Poisé
Wow! Den gillade jag
2018-09-26

  Ronny Berk
Fin bild,bra rubrik och god poesi !
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP