Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall


Himmelns alla stjärnor har trillat

ner och lagt sig på jordytan

De ligger där och vilar

Blinkar på varje in- och utandning

De gör sig redo inför den långa klättringen

Upp över himlavalvet




Fri vers av Paradisfågeln
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-26 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paradisfågeln
Paradisfågeln