Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för i dag älskade klokuggla kram <3


knoppen


söker du i det formlösa
den gryende meningen


ur ett frö

Blomman i dagen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-26 20:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
himmelsk makter som att läsa en bok följa dina tankar.
2022-06-13

  Lars Hedlin
Allt börjar med ett litet frö..Tanke....Ord...kram
2018-09-27

  in effigie VIP
vackert stilla djup som i en blommas vindlingar...skön att läsa
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP