Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2018.


En existens utan remedium

Eventualiteter exponerar sig ideligen
Trots det står jag i kylan och iakttar
Refuserar det jag ser
På andra sidan pågår livet.
Vardagen som inprogrammerats
Livets gång där villkoren dikteras
Jag avskärmar mig från det förutbestämda
Låter mig inte indoktrineras
Med facit i hand kommer jag långsamt att inaktiveras




Fri vers (Modernistisk dikt) av FalkeN
Läst 731 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-26 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FalkeN