Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höströster

Det har blivit trångt i förstugan.
Regnrockar, stövlar och mössor har kommit på besök.
Ett par blöta handskar hänger på tork över en stol.
-Vad skönt det blev med golvvärmen, hörs det inne irån köket.

Polar 530, en nästan avsliten plastdekal slår mot den gamla skrotfärdiga husvagnen. Den saknar nummerskyltar. Två fönster är täckta med wellpapp och hålls på plats med hjälp av silvertape.
-Vi måste dra, kommunen var här med en hel jävla patrull och tjabbade
, hörs det inne ifrån husvagnen.

Två olika världar bara några stenkast ifrån varandra.




Övriga genrer av Johan Strömstedt
Läst 359 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-09-26 20:58



Bookmark and Share


    snöö
Tankeväckande! Tycker om hur du med få ord visar på skillnaden.
2018-11-24

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text om skilda världar!
Bra skrivet, mycket bra!
2018-10-13

  Solstrale VIP
Viktigt perspektiv, med tydliga kontraster :)
2018-10-08

    Sefarge VIP
Så träffsäker
skildring av
olika världar
På olika sidor
Av samma
Mynt!


2018-09-29

  annapoem
Tack för att du belyser och det med målande bilder.
2018-09-29

  Minkki VIP
så nära, och ändå ofta utan beröring. En angelägen text.
2018-09-29

  Niliboy
Trevlig läsning!
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt