Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sovande Björnen

Dystert mörkt kallt!,
Var det här verkligen allt?,
Tjugofyra poäng framför er,
Tusentals drömmare bakom er!,
Men nu känns tragiskt nog drömmen släckt,
Ilskan bubblar upp och den sovande björnen har ni väckt!,
Domarn får ta skit,
Buropen höjs kraftigt,
Ni spelar skit,
Spelarlönen borde dras ner saftigt!,
Man kan tjata om små marginaler,
att vi förtjänar att ligga i topp!,
Men när vi inte tänker i andra baner,
Och gör samma sak lopp efter lopp!,
Då kanske vi inte förtjänar Europaspel!,
Eller har jag fel?,
Denna höstkväll går vi alla hem mot söder dystra,
Vi kan väl enas om att Bajen är ett höstlag bara är en gammal dålig klyscha!




Bunden vers (Rim) av Tobbe93
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-26 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobbe93