Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen

Om jag inte andades, vore jag då död?
Om mitt rum vore tomt, vore jag då borta?
Om orden aldrig hade sagts, vore allt något annat?
Om och om och om.

Vad är det som gör oss levande?

Är det det faktum att vi andas, eller det faktum att vår ord spelar någon roll?




Fri vers av Elin Ester
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-26 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Ester

Senast publicerade
Negationer
Bortrest
Meningen
* Se alla