Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer som knackar

Det monotona ljudet

som utsträckta armar
händer som knackar

på mitt fönster

trädet utanför
med sitt grenverk

knakar och gnisslar
i den hårda vinden

så vackert
på sommaren

nu kusligt
och oroväckande

skapar

skuggor

siluetter

händer

som knackar
på mitt fönster

i ett mörker
som lurar

och spelar
mitt sinne

ett spratt




Fri vers av HenrysDotter
Läst 336 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-26 23:23



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Inga överdrifter eller överord. Fin text!

2018-09-28

  bo.rackson
Måste bara gilla...
2018-09-27

  DavidM VIP
Texten förvandlas systematiskt till något annat, något mer. Skickligt berättat.
2018-09-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Dina ord skapar en kuslig stämning. Mycket bra diktat!
2018-09-27

  Viksten
Suggestivt
Skrämmande
vackert
Mycket bra
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter