Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När historien tog slut!

Du var så repetitiv av dig! Ditt liv, du repeterade det flera gånger per dag, vad du sagt den dag du ville dela med dig till andra, fanns nu i skriftform och ack så tjatigt! Frågan var om dina släktingar ville föra historien vidare...
Eftersom de hört den så ofta, och de fick för sig, att världen hört om historien också!




Bunden vers av Mim
Läst 123 gånger
Publicerad 2018-09-27 05:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim