Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion

Tankarna svamlar
kör ständigt in i samma
återvändsgränder

Behöver byta spår, men
har glömt alla verktyg.




Fri vers av Livet1
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-27 07:16



Bookmark and Share


  Baystream
Dessa jäkla verktyg som aldrig finns till hands när man behöver dem!
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1