Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dig min Kära



I den längtan jag fick, men aldrig valt
fick jag den saknad
jag aldrig fått, men velat ha






Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 262 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-27 08:03



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Gillar kontrasterna
Kramar
2018-09-27

  ULJO
Ett rop efter vänskap. Kärlek. Beröring
2018-09-27

  Nils-Robert
Fint skrivet om att vara efterlängtad.
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream