Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Framåt framåt






I gassande sol
Svartnar en solrosarmé

Vandraren flämtar



© Birgitta Englund Dimitrova september 2018




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-27 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP