Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egentligen VIP!


Skev diagnosum!

Från påståendet av en väninna, att alla människor har en diagnos! Alla människor är VIP... Lär känna deras diagnoser, sedan människan! Har det inte varit så genom världshistorien, att människor lärt känna diagnoser, men främst de inom sjukvården! Människor, gemene man... Får jag säga så? Har tagit avstånd från diagnosen! Varför inte lära känna diagnosen? Hos alla? För NU finns ett paradigmskifte, där människan skall lära kännas först! Men tänk om min diagnos är allt jag har! Håller mina diagnoser kära! Diagnoser är allt jag har, och en viss konstnärlig färdighet! :-) Håller fast i diagnoserna, VARFÖR? För att de är jag!Detta är vad jag bestämt mig för idag! Om någon skulle säga, att mina diagnoser har ett bäst - före -datum!!?? Vad jag skulle vilja ge spö, och inte allmosor!




Bunden vers av Mim
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-27 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim