Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åldrad själ

En åldrad själ
tynger ner
bagaget av trötthet
som bara du
kan bära

Tanken
utan ro
ständigt på väg
oavbrutet
någon annanstans

Tröttar ut
ger ingen vila




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-27 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP