Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God min i elakt spel


Jag hade en dröm i natt ...

Jag hade en dröm i natt. Min roll i det hela vet jag inte. Men jag skulle tydligen vara en nyckelperson i en officiell ceremoni; typ Riksmötets öppnande. Jag får olika direktiv om hur allt ska tillgå. Minns inte alla detaljer men på slutet får jag veta att fyra män skall bära en platta belagd med ett vackert täcke med tofsar. På detta täcke skulle ligga en telefon av något slag. Jag förstår då att hela arrangemanget skulle sponsras; men jag måste finna mig i spelet.

Sedan vaknade jag upp till verkligheten. Men var det verkligen verkligheten ? Verkligheten har ju blivit så här absurd.




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-27 12:05



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kul och tänkvärt diktat!
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP