Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helig höstdag.

Nu skall vi fira med sup och galej
Michael skörtar upp kjolen,
för inte steg han från himlen ned
med långskjortan knuten bak ryggen.


Såg man kanske myggbitna ben
där han satt på sin tron,
på det ulliga molnet svävade han
det mesta doldes för ögat.

© Bosse 27 september 2018.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-27 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten