Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAMLAREN - tanka

Hungrig ekorre

erbjuds ekollon på fat

samlar till vintern

har besvär med transporten

de är så stora i år




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-27 17:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
hahaha Ser ekorren framför mig och det stora ekollonet i hans små tassar. Bildrik text.
2018-09-28

  M.Eta
Fin tanka, jag la också ut ekollon på ett fat då vi ofta har en ekorre som springer över altanen men då hade nog hittat massor på stigen förbi vår stuga.
2018-09-28

  Poeten Salvador VIP
Du ser ofta små naturscener
2018-09-27

  Niliboy
Jättefin tanka. Var hittar jag definition
På tanka å andra kortdikter?
2018-09-27

  DavidM VIP
Väldigt gemytlig text att ta del av, ser djuret och provianten framför mig.
2018-09-27

  ULJO
Världsproblem i naturen
2018-09-27

  Öknens Ros VIP
Är det inte ekorren som glömmer var han gömt sitt vinterförråd? Fin vers om liten gnagare!
2018-09-27

  Feliaxel VIP
Inte alltid bra när naturen ger överflöd
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP