Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lite mate piggar upp!


Han gömde sig....

När en zombie får liv

blir han glad åt allt

men han kan också

förtvivla....

Det hände mig idag

öppen mun, slow

motion....

Tills Frälsaren kom

å vännen Johani

Det levande livet

får man inte

gratis,

tänk så stor

Gud kan

vara!

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-27 16:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att Gud är stor...
2018-10-20

  SatansSon VIP
bön har ingen effekt.läst det på textteve för tiotalet år sen.
2018-09-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat!
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy