Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på sopplunch med musik


JAG VILL DANSA OCH LE!

 

Hemlagad

kantarellsoppa

 

hembakad

ostfralla

 

nostalgitripp

med musik

 

rivigt band

från förr

 

klickar igång

hjärna och kropp

 

krydda av livsglädje

spritter i benen

 

tänk att bli

uppbjuden

 

av en dansant

charmör

 

med takten

i blodet

 

vilken

önskedröm

 

jag vill dansa och le!




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-09-28 18:13



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Du skriver om ett underbart liv som alla borde få
2018-09-30

  DavidM VIP
Medryckande och rörelsefyllt alster.
2018-09-30

  M.Eta
Låter gott och trevligt.
2018-09-29

    ej medlem längre
En kväll för så många sinnen och för glädje i kropp och själ. Härligt!
2018-09-29

  Valter Örn VIP
Texten doftar härligt av god mat och livsglädje. Tidigare var jag förhäxad av att dansa salsa; det blev som en drog !
2018-09-28

  Niliboy
Härligt med dans å charmiga kavaljerer.
Jag var duktig i ungdomen på dansa men kunde inte bugga. Damernas å damernas tjuv lever så kärt i minnet!
2018-09-28

  Johan Strömstedt
Du fyller på med godsaker av allahanda slag. Dofterna blandas med musik.
Självklart att du kommer att få dansa.


2018-09-28

  Rise Little One
Njut av livet medan du kan vännen!
2018-09-28

  Öknens Ros VIP
låter alldeles underbart!
2018-09-28

  Poeten Salvador VIP
Längtan syns
2018-09-28

    Sefarge VIP
Dans!
Buggar o bockar
respektfull för
det.Gymnastik
för både kropp
och själ!!
;)

2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP