Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt vanlig vardagsmorgon

jag brygger morgonkaffe
gör ett par smörgåsar
hämtar dagstidningen

äter min frukost
läser i tidningen om all skit som händer i världen
jag tror jag tar en mugg kaffe till




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-27 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP