Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råd från optikern


Man kan bli närsynt
när fokus är nu och här
Lyft blicken något




Bunden vers (Haiku) av Terapipoeten
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-27 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten