Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


apropå det där med tilliten


så är den en kostbar klenod jag är rädd om
den jag släppt in bor för evigt i mitt hjärta
jag växlade ner till ett hälsotempo
och lossade banden dels för att själv må bra
och även andra
men det innebär inte att tilliten finns

det tar tid att vinna ett hjärta
det är stort att tro på en enda människa
vi lever då med kärlek i hjärtat
även om det smärtar att veta och inse

att ibland kan den stora insikten komma så diskret
att vi inte förstår hur stor den är.


vägvisaren




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 323 gånger
Publicerad 2018-09-27 19:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm den skrev jag 2018 och med facit i hand får de oheliga alltför stort utrymme påverka skribenten med villervallekulla.
2021-10-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP