Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blå morgon


vaknade med ansiktet rufsigt
och en skrattfågel hade landat
på min mun
Taket lyste himmelsblått
där en solkatt vandrade
kastade sig ned
lekte med tårna
tassade sen ut
ur mitt rum

Det enda jag saknade
när jag vaknade
var du




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-27 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP