Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För att undvika missförstånd så är det kon Blenda till höger och en släkting till vänster. En släkting till mig alltså.


Ko-ol Ko

 

Inte undra på folket får koskräck
kolla Blenda hon är inte lite fräck
närsynt i och för sig tro hår är hö
eller kanske sånt nyutsprunget rö

hon är fenomenal på olika danser
när kalvdansen ljuder tar chanser
bjuda upp till ko-sackdans i spilta
trots bonden redan sagt hyvä illta

som ko-tte ville va en ko-smonaut
dock mu-terade istället som scout
alltid redo knyta en knop för Knut
ledaren hade kär trots han är stut

rolig ändå blev han denne spjuver
sa en klase kukar var hennes juver
ej ko-miskt sa hon var icke ko-kett
däremot begåvad av bitskt ko-vett  




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-27 22:05



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kan det vara nåt ko-smiskt virus?
2018-09-28

  Fulbergarn
kom inte på nåt
ko miskt juh
2018-09-27

  Bodingen VIP
Mulbergarn muar
2018-09-27

  Fulbergarn
Muuuuu
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP